7.0
BedrijfsnaamCustom Drone
PlaatsWoudsend
Land
Telefoon+31 (0)6 111 232 79
Websitehttp://www.customdrone.nl
CategorieDroneshops
Inspectie
Beveiliging
Luchtfotografie
Verhuur
Beoordeling7.0
Volg ons

Custom Drone is een onderneming gespecialiseerd in het klantspecifiek samenstellen van diverse soorten drones. Hierbij ligt het accent op de zakelijke en consumentenmarkt zoals o.a. fotografie, televisieomroepen, bosbeheer, golfbaan inspecties, hoogspanning inspecties en ook voor brandweer- en politie-doeleinden.

Klant is koning

Custom Drone kijkt naar de klantspecifieke wens, die vertaald wordt in een passende drone voor eigen toepassing. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant, waaronder: Gewicht camera's, vliegtijden, kwaliteit en budget. Die worden vertaald in specifieke frames, kwaliteit motoren en verwante accessoires. Aanvullend kan men ook een onderhoudscontract afsluiten waarbij uw drone regelmatig wordt geïnspecteerd en afgesteld.

Stand-by service

Tevens is het mogelijk om in bedrijf kritische aspecten, naast het onderhoudscontract, ook een drone bij Custome Drone stand-by te hebben staan indien uw drone door omstandigheden de volgende dag niet inzetbaar is. Naast klantspecifieke drones levert Custome Drone voor klanten ook losse onderdelen indien nodig.

Service

De wens van de klant staat centraal bij Custom Drone en dat is te zien aan de geleverde kwaliteit en service (ook na verkoop), met een zeer brede technische ervaring en advies, denk bijvoorbeeld ook aan vliegvergunning, advies en vlieginstructies/-lessen.

Getest

Daarbij wordt de apparatuur van Custom Drone uitvoerig getest en is het ook wenselijk dat de klant bij de test aanwezig is, om bij afname de drone in ontvangst te nemen. Na de verkoop houdt Custom Drone contact met de klant voor vragen en aanvullend advies.

Up-to-date

Custom Drone gebruikt voor drones en componenten uitsluitend geteste onderdelen en de hoogste kwaliteit apparatuur en onderdelen. Tevens maakt Custom Drone gebruik van de nieuwste technologieën waaronder iPad besturing. Hierbij streeft Custom Drone naar een langdurige relatie met onze klanten voor een optimaal resultaat voor een betaalbare prijs voor veel vliegplezier.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close