5.0
BedrijfsnaamBlokker
PlaatsAmsterdam
Land
Telefoon+31(0)20 568 35 68
Websitehttp://www.blokker.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling5.0
Volg ons

Blokker is een Nederlandse winkelketen en is actief in de sectoren huishoud, speelgoed en wonen. Een aantal speelgoed drones maken sinds 2015 deel uit van het assortiment van Blokker. Eén van de drones in het assortiment van Blokker is de Focus Drone die tevens werd uitgeroepen tot 'Speelgoed van het jaar 2015'.

Blokker

Als je denkt aan Blokker dan denk je al snel aan huishoudelijke artikelen zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, schoonmaakdoekjes en pannen. Sinds 2015 is Blokker echter ook de verkoper van de Focus drone die in datzelfde jaar werd verkozen tot speelgoed van het jaar. Met drones in het speelgoed assortiment wilt Blokker voorzien in de vraag naar de onbemande luchtvaartuigjes en past de voordelige quadcopter perfect bij de speelgoedafdeling.

Filialen

Blokker is de grootste aanbieder van huishoudelijke artikelen en is dan ook marktleider op dat gebied. Met meer dan 600 winkels in Nederland, België, Luxemburg en Suriname is er altijd wel een Blokker bij jou in de buurt.

Webwinkel

Naast de 600 filialen is Blokker 24 uur per dag geopend op het wereldwijde web. Wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, wordt je pakketje met 1 á 2 werkdagen door PostNL bezorgt. Bestellingen boven de 25 euro worden tevens gratis thuisbezorgd.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close