8.0
BedrijfsnaamBeemFlights
PlaatsAmsterdam
Land
Telefoon+31 (0)6 374 351 26
Websitehttp://www.beemflights.nl
CategorieLuchtfotografie
Beoordeling8.0
Volg ons

BeemFlights is gespecialiseerd met het maken van luchtfoto's en luchtvideo's. Bekend van hun prachtige video van Amsterdam & Barcelona die op het internet meer dan 100.000 keer bekeken werd.

Drones

BeemFlights werkt met ervaren piloten en technici bij het maken van dronebeelden. Alle beelden zijn in een unieke hoge HD kwaliteit gemaakt. Daarnaast hanteert BeemFlights concurrerende prijzen en heb je direct resultaat.

Klanten

In het klantenbestand van BeemFlights zijn een aantal zeer toonaangevende bedrijven te vinden. Zo heeft BeemFlights gevlogen voor onder meer Heineken, PostNL. Dance Valley, Essent, SAP, Bolletje en de Linda. Voor deze laatstgenoemde zijn de jongens van BeemFlights afgereisd naar Zuid-Afrika om een video te maken van Kaapstad.

Workshop

Naast luchtfotografie zet BeemFlights zich ook in voor drone-workshops. In een twee uur durende workshop leer je de basistechniek van het vliegen met een drone. Je mag dan ook zelf vliegen met de DJI Phantom drone. De workshops vinden enkele keren per maand plaats op verschillende dagen afhankelijk van weersomstandigheden en de belangstelling. BeemFlights geeft de workshop uit naam van EUROusc of het NLR. Tijdens de workshop behandelen zij de punten veiligheid en materiaalkennis en de basistechniek vliegen door middel van verschillende oefeningen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close