5.0
BedrijfsnaamBart Smit
PlaatsVolendam
Land
Telefoon+31 (0)299 399 599
Websitehttp://www.bartsmit.com
CategorieDroneshops
Beoordeling5.0
Volg ons

Bart Smit is een speelgoed- en gamewinkel voor jong en oud. Het assortiment bestaat uit leuke en leerzame artikelen voor alle leeftijden. Aan het assortiment zijn sinds 2015 de populaire onbemande luchtvaartuigjes toegevoegd. De drones worden ready to fly verkocht en vliegen bijna letterlijk de winkel uit.

Drones

Bart Smit heeft een zeer breed assortiment met speelgoed en entertainment. Zo verkopen zij speelgoed voor de allerkleinste en bieden zij ook de bekende spelcomputers van Sony, Microsoft en Nintendo aan. In de categorie remote control speelgoed heeft Bart Smit sinds 2015 ook drones in het assortiment.

Blokker Holding

Bart Smit werd in 1967 opgericht in Volendam en behoort sinds 1985 tot de Blokker Holding. Naast Bart Smit valt ook een groot aantal andere retailorganisaties zoals Blokker, Intertoys, Leen Bakker, Marskramer, Xenos, Casa, Maxi Toys en Cook&Co.

Filialen

Inmiddels is Bart Smit verspreid over heel Nederland en telt het bedrijf 189 eigen filialen. Ook in Vlaanderen (Nederlandstalig België) groeit het aantal filialen van Bart Smit. Hier zijn momenteel 40 filialen operationeel.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close