8.0
BedrijfsnaamAvular
PlaatsEindhoven
Land
Telefoon+31 (0)40 304 15 86
Websitehttp://www.avular.com
CategorieInspectie
Agrarisch
Beoordeling8.0
Volg ons

Avular is een fabrikant van high-end drones uit Eindhoven. Avular helpt drone operators, onderzoeksinstellingen en andere bedrijven met het verkrijgen van zinvolle gegevens vanuit de lucht.

Drones

Avular's drones verzamelen gegevens voor een verscheidenheid aan toepassingen, maar vooral voor industriële inspecties, wetenschappelijke onderzoeken en landbouw.

PrecisionScout

Avular beschikt over een eigen drone, genaamd PrecisionScout. Het design kenmerkt zich door het veilige drone ontwerp, waardoor bestuurders zich kunnen concentreren op de beelden. De PrecisionScout is de beste keuze voor industriële omgevingen, inspectie en andere taken, die een zeer hoog niveau van nauwkeurigheid vereisen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Laatste berichten

    Sitemap

    [message]

    Close