8.0
BedrijfsnaamAdobe
PlaatsSan Jose, CA
Land
Telefoon408-536-6000
Websitehttp://www.adobe.com/nl
CategorieSoftware
Beoordeling8.0
Volg ons

Adobe Systems Incorporated is een Amerikaans softwareproducent dat in 1982 is opgericht. Het is nu een van de grootste softwarebedrijven ter wereld en heeft een jaaromzet van meer dan 2,9 miljard dollar. Adobe werd vooral bekend om het beeldbewerkingsprogramma Photoshop en met het PDF-bestandsformaat.

Adobe

De naam Adobe komt van de 'Adobe Creek' een beek achter het huis van medeoprichter John Warnock. In 2009 telde het bedrijf ongeveer 8660 medewerkers waarvan ongeveer 40% werkte in San José.

Programma's

Adobe heeft over de afgelopen jaren enorm veel softwareprogramma's ontwikkeld. Veel van deze programma's worden ook gebruikt door dronepiloten. Zo kan je met het programma Adobe Photoshop je luchtfoto's bewerken en maak je met Adobe Premiere Pro de mooiste luchtvideo compilaties.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close