7.0
Bedrijfsnaam2 Brothers R/C
PlaatsBussum
Land
Telefoon+31(0)35 69 22 684
Websitehttp://www.2brothersrc.com
CategorieDroneshops
Beoordeling7.0
Volg ons

2 Brothers R/C uit Bussum is jarenlang dé modelbouw specialist van Nederland. Naast een groot assortiment van drones biedt 2 Brothers R/C ook bestuurbare auto's, boten, vrachtwagens en zelfs tanks aan.

2 Borthers R/C

In de categorie drones ben je bij 2 Brothers R/C zeker op het goede adres. Met verschillende soorten multirotors als quadcopters, hexacopters en octocopters is er bij 2 Brothers R/C voor ieder wat wils. Groot of klein, voor beginners of professionals, iedereen voor een drone kan terecht bij 2 Brothers R/C in Bussum.

Officiële dealer

2 Brothers R/C is officiële dealer van verschillende professionele merken drones zoals de multirotors van Gaui, Xiro, Sky-Hero, Yuneec en Align.

Speelgoed drones

Naast de zeer geavanceerde drones biedt 2 Brothers R/C ook een ruim assortiment aan speelgoed drones. Deze kleinere drones zijn leuk voor jong en oud en zijn ook geschikt om cadeau te doen.

Onderdelen

2 Brothers R/C biedt naast de onbemande vliegtuigjes ook een ruim assortiment aan onderdelen. Voor nieuwe propellers, FPV brillen, GPS modules, gimbals, accu's, flight controllers, ESC's, antenne's en nog veel meer kunt u terecht in de winkel in Bussum of in de online webshop van 2 Brothers R/C.

Openingstijden

2 Brothers R/C is van dinsdag t/m zaterdag geopend en heeft op vrijdagavond koopavond van 19:00 tot 21:00 uur.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close